Starmix Støvsuger ISC 1625 “H” Safe MPB HEPA 14

5.195 kr.

Oplev den kraftfulde Starmix ISC 1625 H Safe MPB med HEPA 14-filter, der sikrer en støvsugeroplevelse uden støv og allergener. Perfekt til professionelt brug.

Køb her

Varenummer (SKU): 5576601755416187 Kategori:

Starmix Støvsuger ISC 1625 H Safe MPB HEPA 14 er den ultimative løsning til både professionelle og private, der lægger vægt på effektivitet, kvalitet og et sundt arbejdsmiljø. Denne kompakte kombisuger er designet til at håndtere både vådt og tørt affald, hvilket gør den til den perfekte følgesvend i enhver rengøringsopgave, uanset om det drejer sig om en byggeplads, en workshop eller en renovering derhjemme.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved Starmix ISC 1625 er dens innovative start- og stopautomatik, der gør det muligt for dig at tilslutte elværktøj direkte til støvsugeren. Dette betyder, at du aldrig vil miste tid på at tænde og slukke for støvsugeren, når du skifter fra at arbejde med dit værktøj til at rengøre. Den automatiske funktion sikrer, at sugeeffekten altid er optimal, hvilket resulterer i en mere effektiv og strømlinet arbejdsproces.

Støvsugeren er fremstillet til at være ekstremt brugervenlig og pladsbesparende. Den kompakte størrelse betyder, at den nemt kan transporteres i bilen, så du kan tage den med dig, hvor end arbejdet kræver det. På trods af denne kompakte formåen, går der ikke på kompromis med kapaciteten. Starmix ISC 1625 tilbyder en imponerende sugeevne, der uden problemer håndterer selv de mest udfordrende affaldstyper.

Et af de mest væsentlige aspekter ved denne støvsuger er dens fokus på sikkerhed og sundhed. Den er udstyret med et HEPA 14-filter, der effektivt fanger 99,995 % af alle partikler, inklusive farlige støvformer såsom asbest. Dette gør den ideel til asbestsanering, som kræver, at man overholder strenge krav fra Arbejdstilsynet. Det faktum, at støvsugeren kan bruges med plastsække, er en ekstra sikkerhedsfunktion, der hjælper med at minimere risikoen for, at skadelige partikler slipper ud.

Med Starmix ISC 1625 får du ikke bare et produkt, men en investering i en renere og sikrere arbejdsplads. Du vil opleve en betydelig forbedring i luftkvaliteten, hvilket bidrager til et bedre arbejdsmiljø og øget komfort for dig og dine kolleger. Den er designet til at holde, med slidstærke materialer og en konstruktion, der sikrer, at den kan klare selv de hårdeste udfordringer.

Som afslutning kan det siges, at Starmix Støvsuger ISC 1625 H Safe MPB HEPA 14 ikke blot er en støvsuger; det er et kraftværk, der transformerer rengøring til en effektiv og sikker proces. Uanset om du står over for daglige rengøringsopgaver eller specifikke saneringsprojekter, vil denne støvsuger uden tvivl leve op til dine forventninger og mere til. Gør din næste opgave nemmere og mere effektiv med Starmix ISC 1625.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Starmix Støvsuger ISC 1625 “H” Safe MPB HEPA 14”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.