Bosch Unlimited Gen2 Serie | 8 BSS825MULT – støvsuger – ledningsfri – pind/håndholdt – 1 batteri, inkluderet oplader – grå

5.404 kr.

Oplev Bosch Unlimited Gen2, en ledningsfri støvsuger med kraftfuld sugeevne og fleksibilitet. Ideel til nem rengøring i hele hjemmet.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970900404811735 Kategori:

Oplev en ny dimension indenfor rengøring med Bosch Unlimited Gen2 Serie | 8 BSS825MULT støvsugeren. Denne revolutionerende ledningsfrie støvsuger er skabt til at give dig friheden til at gøre rent, uanset hvor du er i hjemmet. Den elegante grå farve tilføjer et moderne touch til dit rengøringsudstyr, mens designet sikrer, at den ligger godt i hånden, og gør rengøringen til en leg.

Med en kraftfuld motor og et avanceret filtersystem leverer denne støvsuger en imponerende sugeevne, der effektivt fanger støv, skidt og allergener. Uanset om du støvsuger tæpper, hårde gulve eller møbler, vil du hurtigt opleve, hvor nemt det er at holde dit hjem rent. Den innovative teknologi sikrer, at du opnår optimale resultater, uden at skulle bekymre dig om ledninger, der hæmmer din bevægelsesfrihed.

Bosch Unlimited Gen2 er udstyret med et udskifteligt lithium-ion-batteri, der sikrer en driftsSikkerhed i op til 60 minutter. Det betyder, at selv de største rengøringsopgaver kan klares nemt, uden afbrydelser for opladning. Opladeren medfølger naturligvis, så du altid kan have den klar ved hånden, så du kan genopfylde energien hurtigt.

Den fleksible konstruktion af denne støvsuger giver dig mulighed for at omdanne den fra en pin-støvsuger til en håndholdt støvsuger på få sekunder. Dette gør den perfekt til at nå alle de vanskelige områder derhjemme, fra hjørnerne af dit loft til under møblerne. Med de forskellige vedhæftede værktøjer kan du tilpasse rengøringen til enhver overflade og alle behov. Uanset om du skal rengøre bilsæderne eller støve en hylde af, er det aldrig blevet lettere.

Med denne støvsuger kommer en integreret intelligent sensor, som ved hjælp af LED-lys advarer dig om eventuelt snavs, der ellers kunne være overset. Det vil sige, at du kan være sikker på, at dit hjem bliver helt skinnende rent hver gang. Desuden er støvsugeren designet til at være lydsvag, så du kan støvsuge, mens børnene sover, eller når du har gæster.

Dette produkt kombinerer funktionalitet, design og teknologi, hvilket gør Bosch Unlimited Gen2 Serie | 8 BSS825MULT til et uundgåeligt redskab i enhver husstand. Oplev glæden ved at have et rent hjem med minimal indsats – invester i din rengøringsoplevelse og gør rengøringen til en fornøjelse frem for en pligt. Det er mere end blot en støvsuger; det er din nye bedste ven i kampen mod snavs og støv. Gør dig klar til at opleve forskellen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bosch Unlimited Gen2 Serie | 8 BSS825MULT – støvsuger – ledningsfri – pind/håndholdt – 1 batteri, inkluderet oplader – grå”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.