Tilbud!

Håndholdt støvsuger Severin HV 7144

Original price was: 576 kr..Current price is: 494 kr..

Oplev Severin HV 7144, den håndholdte støvsuger der tilbyder kraftfuld sugeevne og fleksibilitet til hurtig og effektiv rengøring i dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800205282815 Kategori:

Oplev den tidløse elegance og funktionalitet med Håndholdt støvsuger Severin HV 7144 – din ideelle partner til at holde hjemmet skinnende rent. Med denne smarte støvsuger får du en kombination af kompaktdesign og kraftfuld ydeevne, der gør rengøringen til en leg. Uanset om det er små spild, dyrehår eller krummer efter en lækker middag, er Severin HV 7144 klar til at træde til.

Støvsugerens imponerende 12 V motor tilbyder en kraftfuld sugeevne, der sikrer, at selv de mest genstridige partikler bliver taget godt hånd om. Den håndholdte støvsuger er udstyret med en kapacitet på 200 ml, hvilket gør den perfekt til hurtige opsamlinger og mindre opgaver, uden at du skal bekymre dig om at skifte poser konstant. Med en vægt på kun ca. 1,0 kg er denne støvsuger let at manøvrere rundt i hjemmet, så det bliver en leg at nå ind i de svære hjørner og under møblerne.

En af de mest fantastiske egenskaber ved Severin HV 7144 er dens taske-frie design, hvilket ikke blot gør rengøringen mere bekvem, men også mere miljøvenlig. Du sparer penge og ressourcer, idet du ikke længere skal købe og skifte støvsugerposer. Med en intuitiv og let tilgængelig beholder kan du nemt tømme den efter brug, så den altid er klar til næste gang.

Støvsugeren har en rækkevidde, der strækker sig op til 18 fod, hvilket giver dig friheden til at bevæge dig rundt uden begrænsninger. Uanset om du støvsuger på trappen, i bilen eller i den lille kiosk i hjørnet af stuen, er Severin HV 7144 den perfekte løsning for enhver situation. Den leveres desuden med et udvalg af praktiske tilbehør, såsom en børste og en glideadapter, så du kan skræddersy dit rengøringsarbejde præcist i henhold til dit behov.

Designet er ikke kun funktionelt; det er også stilfuldt og kompakt. Med sin moderne form og elegante farver passer Severin HV 7144 perfekt ind i enhver moderne husholdning, og den vil helt sikkert blande sig godt med dine øvrige husholdningsapparater. Håndtagets ergonomiske udformning sikrer desuden, at du kan rengøre uden at belaste dine hænder, selv under længere rengøringssessioner.

Uanset om du er en travl forælder, studerende eller bare en, der ønsker at holde hjemmet i topform uden for meget besvær, er Severin HV 7144 den trofaste hjælper, du har brug for. Det er tid til at tage kontrollen over din rengøring og gøre det lettere – med Severin HV 7144 vil du opleve en helt ny måde at holde dit hjem rent og behageligt. Gør rengøringen til en glæde og oplev forskellen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndholdt støvsuger Severin HV 7144”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.