Sencor Svc 0725Bk – Støvsuger – Pind/Håndholdt (2-I-1) – Uden Pose – 400 W – Ledningsfri – Sort – 1 Batteri, Inkluderet Oplader

3.137 kr.

Oplev Sencor Svc 0725Bk, den ledningsfrie 2-i-1 støvsuger. Praktisk, kraftfuld og let at manøvrere – ideel til hurtig rengøring uden besvær.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900301116628 Kategori:

Oplev en ny verden af effektivitet og komfort med Sencor SVC 0725BK, en støvsuger, der kombinerer det bedste fra begge verdener: den kan bruges både som en stikstøvsuger og en håndholdt enhed – alt sammen uden besværet med poseløsning. Med dens strømbesparende 400 W motor kan du hurtigt og effektivt fjerne støv og snavs fra alle hjørner af dit hjem.

Sencor SVC 0725BK er designet til det moderne hjem, hvor behovet for fleksibilitet og funktionalitet er altafgørende. Den ledningsfrie teknologi sikrer, at du frit kan bevæge dig rundt i alle rum uden at blive begrænset af ledninger, hvilket gør rengøringen til en leg. Uanset om du skal støvsuge stuen, soveværelset eller de trange områder i bilen, vil denne støvsuger være din pålidelige følgesvend, der nemt når ind i alle kroge.

Støvsugerens lette vægt og ergonomiske design gør den nem at håndtere, mens det kompakte format gør den let at opbevare – perfekt til hjem med begrænset plads. Med det kraftfulde lithium-batteri har du den frihed og mobilitet, du har brug for, uden at skulle bekymre dig om at finde en strømforsyning. Opladeren, der følger med, sikrer, at du altid kan være klar til at tackle støvsugningen, når det er nødvendigt.

Sencor SVC 0725BK er ikke kun praktisk; den er også utroligt effektiv. Takket være den avancerede filtreringsteknologi opfanger den selv de mindste partikler, hvilket giver dig et renere og sundere indeklima. Uanset om det er kattehår, krummer eller støv, kan du stole på, at denne støvsuger har kraften til at få arbejdet gjort.

En anden bemærkelsesværdig funktion ved denne støvsuger er dens alsidighed. Den kan nemt omdannes fra en fuld størrelse støvsuger til en håndholdt variant, hvilket giver dig muligheden for at tackle opgaver af enhver art. Fra at fjerne snavs fra dybderne af din sofa til at friske bilen op – Sencor SVC 0725BK er den ideelle løsning til alle rengøringsopgaver.

Invester i Sencor SVC 0725BK, og oplev hvordan en effektiv, ledningsfri støvsuger kan forvandle din rengøringsrutine. Med sit stilrene design i sort, vil den ikke blot være et uundgåeligt værktøj i dit hjem, men også en æstetisk tilføjelse, der passer ind i enhver indretningsstil. Den er ikke bare en støvsuger; den er din nye bedste ven i kampen mod snavs og støv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sencor Svc 0725Bk – Støvsuger – Pind/Håndholdt (2-I-1) – Uden Pose – 400 W – Ledningsfri – Sort – 1 Batteri, Inkluderet Oplader”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.